UKE 26

Herligheten for ett vær vi hadde i helgen. Det var jo rene sommeren. Hele helgen ble tilbragt ute i det deilig været med bading og grilling. Bare været hadde vært sånn hele tiden. Så fort mandagen kom ble det kaldt og overskyet igjen. Vi får si oss fornøyd med en hel helg med deilig vær så får vi lengte etter neste gang det blir sommervær. 

Denne uken gikk jeg inn i min 26 svangerskapsuke. Tiden både flyr og ikke flyr. Noen ganger føler jeg tiden bare flyr og at det er så mange ting som må ordnes før lille N kommer. Nesten ingenting er klart enda. Mens på en annen siden så syns jeg det går så utrolig sakte og jeg vil bare at hun skal komme snart. 

Nå har vi fått malt rommet hennes i en lys dun rosa farge. Men det er det eneste som også er gjort på jenterommet. Vi har ikke kjøpt inn noe til å innrede rommet enda. Vi skal pusse opp begge barnerommene etterhvert så jeg vet ikke om jeg gidder å innrede så mye før vi skal pusse opp. Hun skal uansett sove inne hos oss den første tiden. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karolineshjem

karolineshjem

24, Porsgrunn

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Karoline og jeg er 24 år. Jeg er samboer med Joakim og sammen har vi en sønn på 3 år og venter ei lillesøster i August. Min lidenskap og hobby er interiør, så denne bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også om min hverdag. Kontakt: karolinekr@hotmail.com Instagram: @karolineshjem

Kategorier

Arkiv

hits