Min første svangerskaps oppdatering

Hei! Dette svangerskapet har gått litt fortere enn det første, men likevel syns jeg ikke at det går fort nok. Tenk at det ligger ei lita tulle i magen og vokser seg stor og sterk. Jeg gleder meg til hun melder sin ankomst selvom det er mange uker igjen. Jeg kjenner at det allerede begynner å bli tungt og bekkenet er ikke  helt samarbeidsvillig. 

Uke: 25 (24+2)

Kjønn: Jente

Navn: Det holdes hemmelig en liten stund enda. 

Kontroll: Jeg var på kontroll hos legen på forrige uke. I dette svangerskapet går jeg bare til min fastlege. Vi får se om jeg etterhvert vil snakke med en jordmor også. 

Innkjøp: Vi har handlet inn svært lite. Kun ett par klesplagg. Vi har bestilt seng som henne skal ha den første tiden, men denne har ikke kommet enda. Vi har  kun spart på vogn og noen klær fra Emilian, så det meste må kjøpes inn. 

Bevegelser: Nå kjenner jeg bevegelser daglig. Men jeg kjente bevegelser svært sent. Jeg tror jeg var i uke 21-22 da jeg kjente bevegelser fast hver dag. Så nå er det ganske beroligende å kjenne henne hver dag. Jeg har morkaka foran noe som gjør at man ikke kjenner bevegelser like mye, så derfor jeg kjente så sent. 

Vektøkning: Dette er noe jeg fullstendig ikke tenker over. Det jeg går opp får jeg gå opp. Om jeg går opp 10-20 kilo har ingen betydning. Men hittil har jeg gått opp 8 kilo. Fra 53 til 61 kg. 

Plager: Jeg har hatt noen plager dette svangerskapet. I starten var jeg utrolig kvalm og kastet opp masse. Var en periode jeg var innlagt på sykehuset også for det var så ille. Nå har kvalmen heldigvis gitt seg, men nå sliter jeg utrolig mye med bekkenet. 

Humør: Humøret er vel opp og ned. Jeg kjenner at det er mye hormoner som er ute å går.

Cravings: Har ikke cravings på noe spesielt, men er utrolig sulten hele tiden!

Fødselsforventinger: Jeg må ærlig si at jeg gruer meg veldig denne gangen. Jeg hadde en fantastisk fødsel sist som gikk akkurat som det skulle. Det var selvfølgelig veldig vondt. Så jeg håper denne fødselen blir akkurat lik som den forrige, men da skal jeg ha epidural. 


 

2 kommentarer

Emilie

02.05.2017 kl.12:21

Gratulerer så mye med den lille ! Veldig spennende tid nå :D Sikkert veldig spennende også å få ei jente denne gangen siden dere allerede har en gutt fra før :)

Lena Beate

03.05.2017 kl.17:43

Gratulerer så masse :-)

Skriv en ny kommentar

karolineshjem

karolineshjem

24, Porsgrunn

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Karoline og jeg er 24 år. Jeg er samboer med Joakim og sammen har vi en sønn på 3 år og venter ei lillesøster i August. Min lidenskap og hobby er interiør, så denne bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også om min hverdag. Kontakt: karolinekr@hotmail.com Instagram: @karolineshjem

Kategorier

Arkiv

hits