Jobben min er mer elegant enn din

Hei og god morgen. Eller det blir kanskje god formiddag nå som klokken begynner å bli litt. Nå som jeg er gravid, og de dagene jeg har fri eller begynner sent, så liker jeg å sove litt lenge. Jeg kjenner at kroppen trenger det. Og enn må nyte den søvnen man kan få før den lille kommer til verden. Storebror er jo i barnehagen så da har man muligheten til å få litt ekstra søvn når man har fri.

I helgen har jeg jobbhelg. Jeg jobber jo med det jeg liker mest av alt. Interiør. Butikken jeg jobber i heter Elegante hjem. Det er så mye elegant der som skinner og blinker. Sjekk oss ut både på facebook, instagram og nettbutikk @elegantehjem. Vi har så mye lekkert. Butikken står til navnet sitt. Skal vise dere hvor mye fint vi har senere.

Denne lekre vasen er fra mester grønn. De har så mange fine vaser i samme ferie. Rosene er uekte fra elegante hjem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karolineshjem

karolineshjem

24, Porsgrunn

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Karoline og jeg er 24 år. Jeg er samboer med Joakim og sammen har vi en sønn på 3 år og venter ei lillesøster i August. Min lidenskap og hobby er interiør, så denne bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også om min hverdag. Kontakt: karolinekr@hotmail.com Instagram: @karolineshjem

Kategorier

Arkiv

hits