Ett større hjem

Det er så fantastisk å flytte fra 65 til 170 kvm. Det merkes utrolig stor forskjell på plassen. Når vi flyttet inn i huset kan jeg ikke fatte at alle de tingene vi hadde fikk plass i den leiligheten. Det er utrolig hvor mye man samler opp på bare noen år. Men nå som vi har større hus mangler vi jo noen møbler. Så visse rom kjennes tomme ut. Men det må prioriteres senere. Det tar tid å bo seg inn i ett hus. Vi skal jo total renovere hele huset over tid. Så i sommer skal vi prioritere det utvendige som kledning og tak. I vinter pusset vi jo opp hele andre etasje som er kjøkken, stue og gjesterom.

Litt bilder fra oppussingen. Det er en utrolig forskjell og vi har rivd x antall vegger. Vi ville ha en åpen løsning fra kjøkkenet til stue. Det gjorde det så mye mer romslig.

Skal vise dere bilder imorgen om hvordan det har blitt. Vi er så fornøyde med løsningen vi valgt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karolineshjem

karolineshjem

24, Porsgrunn

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Karoline og jeg er 24 år. Jeg er samboer med Joakim og sammen har vi en sønn på 3 år og venter ei lillesøster i August. Min lidenskap og hobby er interiør, så denne bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også om min hverdag. Kontakt: karolinekr@hotmail.com Instagram: @karolineshjem

Kategorier

Arkiv

hits