Nytt hjem og lillesøster i magen

Nytt år og flere måneder er gått siden sist. Siden sist har det skjedd utrolig mye. Vi har flyttet inn i nytt hus som vi delvis har pusset opp og holder på å pusse opp. Vi flyttet hit i Oktober så vi har allerede bodd her noen måneder. Vi trives veldig godt her og når man pusser opp får man jo det akkurat som man vil så det er en kjempe fordel. Siden mannen er snekker er jo det er kjempe fordel i tillegg.

Vi venter også ei lita tulle i august. Nå er jeg 24 uker gravid og tenk at Emilian skal bli storebror. Han ble plutselig veldig stor. Vi gleder oss masse til lille tulla melder sin ankomst. Det er enda noen måneder til, så da har vi tid til å gjøre klart rommet hennes og alle innkjøpene.

2 kommentarer

kreativemeeg

27.04.2017 kl.13:54

Gratulerer :) spennende :)

Lilli

27.04.2017 kl.15:49

Så fint :)

Skriv en ny kommentar

karolineshjem

karolineshjem

24, Porsgrunn

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Karoline og jeg er 24 år. Jeg er samboer med Joakim og sammen har vi en sønn på 3 år og venter ei lillesøster i August. Min lidenskap og hobby er interiør, så denne bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også om min hverdag. Kontakt: karolinekr@hotmail.com Instagram: @karolineshjem

Kategorier

Arkiv

hits