Enda en ny blogger

Dette har jeg tenkt på lenge. Skal, skal ikke? Jeg har jo hatt ett par blogger før som jeg har avsluttet, rett og slett fordi jeg ikke har vært nok motivert til å fortsette. Men nå prøver jeg igjen og føler jeg har litt mer motivasjon. Jeg elsker jo å lese blogger, så hvorfor ikke prøve å starte en blogg, igjen. Denne gangen kommer bloggen til å handle mest om interiør og min hverdag, men også innslag av andre ting. 

Jeg kan jo starte med å fortelle litt om meg selv. Jeg heter Karoline, er 23 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg har kjæreste og samboer, og sammen har vi verdens beste sønn på 2 år. Min store lidenskap er interiør. Jeg er så heldig å få jobbe hos Norges fineste butikk, Elegante hjem. 

Instagram: @karolineshjem 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karolineshjem

karolineshjem

24, Porsgrunn

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Karoline og jeg er 24 år. Jeg er samboer med Joakim og sammen har vi en sønn på 3 år og venter ei lillesøster i August. Min lidenskap og hobby er interiør, så denne bloggen kommer til å handle mest om interiør, men også om min hverdag. Kontakt: karolinekr@hotmail.com Instagram: @karolineshjem

Kategorier

Arkiv

hits